Konsultation og tidsbestilling

Åben akuttid

Vi tilbyder, at du kan komme i vores åben akuttid uden forudgående kontakt til klinikken. Det er hverdage mellem kl. 10-10.30. Du møder blot op, kører dit sygesikringskort igennem og kommer til efter tur.
Åben akuttid er egnet til f.eks. ondt i halsen, hoste, feber, øjenbetændelse, mavesmerter mm.
For at minimere ventetiden er der tale om en kort vurdering. Hvis problemet viser sig at kræve yderligere udredning, vil du blive tilbudt en opfølgende tid.

Åben blodprøvetid

Alle hverdage kan du møde kl. 8 og få taget blodprøver, som er aftalt med lægen.
Du møder bare op uden tidsbestilling, kører dit sygesikringskort igennem og kommer til efter tur. Vi bestræber os, at der er kort ventetid. Hvis der samtidig skal tages hjertekardiogram eller du ønsker lægevurdering, skal du fortsat bestille tid.

Åben vaccinationstid

Tirsdage kl. 14.30 kan du møde op uden tidsbestilling til B12 injektioner, HPV-vaccinationer eller andre vaccinationer, som er aftalt med lægen.

Telefonkonsultation

Lægerne har ikke fast telefontid.  Hvis det vurderes, at der er behov for telefonisk kontakt til lægen, vil der blive aftalt, at man bliver ringet op.

Tidsbestilling og receptfornyelse

I tidsrummet kl. 8-14 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet  af rutineblodprøver.
I forbindelse med formiddagspause kl. 9.40-10 og frokost kl. 12.25-13 samt personalemøder tirsdage fra kl. 9.15-10 er telefonerne lukkede, og du vil høre vores telefonsvarer. I disse tidsrum samt fra kl. 14-16 kan du ved akut alvorlig sygdom ringe på vores AKUT telefon, hvor nummeret oplyses på telefonsvareren.
Tidsbestilling og receptfornyelse kan også foregå via selvbetjening/e-portalen.

E-konsultation

Det er muligt at stille enkle spørgsmål til en af lægerne via selvbetjening/e-portalen. Bemærk at der kan forventes svar indenfor højest 5 hverdage.
Al kommunikation via hjemmesiden/e-portalen er beskyttet (krypteret) således, at andre ikke kan læse dine personlige oplysninger.