Konsultation og tidsbestilling

Åben konsultation

Vi tilbyder, at du kan komme i vores åben konsultation uden forudgående kontakt til klinikken. Det er hverdage mellem 10-10.30. Du møder blot op, kører dit sygesikringskort igennem og kommer til efter tur.
Åben konsultation er egnet til f.eks. ondt i halsen, hoste, feber, nyopståede mavesmerter, udslæt mm.
For at minimere ventetiden er der tale om en kort vurdering. Hvis problemet viser sig at kræve yderligere udredning, vil du blive tilbudt en opfølgende tid.

Åben blodprøvetid

Alle hverdage kan du møde 8-8.15 og få taget blodprøver, som er aftalt med lægen.
Du møder bare op uden tidsbestilling, kører dit sygesikringskort igennem og kommer til efter tur. Vi bestræber os, at der er kort ventetid. Hvis der samtidig skal tages hjertekardiogram eller du ønsker lægevurdering, skal du fortsat bestille tid.
Blodprøverne tages af personalet i klinikken.

Åben vaccinationstid

Tirsdage kl 14.30-15 kan du møde op uden tidsbestilling til B12 injektioner, HPV vaccinationer eller andre vaccinationer, som er aftalt med lægen.

Telefonkonsultation

Lægerne har ikke fast telefontid.  Hvis det vurderes, at der er behov for telefonisk kontakt til lægen, vil der blive aftalt, at man bliver ringet op.

Tidsbestilling og receptfornyelse

I tidsrummet 8-14 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet  af rutineblodprøver.
I forbindelse med formiddagspause 9.40-10 og til frokost 12.25-13 samt personalemøder tirsdage fra 9.15-10 er telefonerne lukkede, og du vil høre vores telefonsvarer. I disse tidsrum samt fra 14-16 kan du ved akut alvorlig sygdom ringe på vores AKUT telefon, hvis nummer oplyses på telefonsvareren.

Email konsultation

Det er muligt at stille enkle spørgsmål til en af lægerne via hjemmesiden. Du skal starte med at trykke på menupunktet “Kontakt klinikken”. Er det første gang, skal du først oprette dig som bruger. Derefter kan du logge dig på og skrive til lægen.
Kontakt via hjemmesiden kan ske hele døgnet, men der kan først forventes svar indenfor højest 5 hverdage.
Al kommunikation via hjemmesiden er beskyttet (krypteret) således, at andre ikke kan læse dine personlige oplysninger.